1.6.09

AHAD vs AKU

hari ni adalah hari ahad..seperti yg korang sume taw..tp…hari ni bg diri aku…adalah..HARI RAJIN aku….jarang2 sekali muncul taw…terutama time2 skunk nie…:-

aku ngah xde mood cam nie(angin perempuan aku ngah bertiup skunk nie…)

bz ngn asgmnt yg ntah bile nk berakhir (benci gile aku tgk asgmnt ni…)

keadaan diri aku yg kurang stabil…a.ka. xsehat..

sape2 yg btl2 mengenali aku…pasti terkejut dan kagum tgk betapa rajin nya aku hari ini….sbb aku pun agak terkezut gak…MSN Bear Icons(BTL2 TERKEZUT NI TAW!)

housemate aku terdiam tgk keadaan uma yg bersih, lantai yg bercahaya dan jgk baju aku duk terlipat dan tersusun rapi dlm loker tu….siap bergosok lg taw….klu ibu aku tgk ni..sure die ckp…

“ko mimpi apa mlm td?”

xpun die ckp camni….

“buang tebiat apa bdk nie..”

hehehe..Bear Emoticon Setaku dah leh agak apa ibu nak ckp….

aku start wat keje2 pembersihan dlm kul 1 td…ntah laa aku pun xtaw nape sbnrnye…angin puting beliung mane ntah berpusing dlm bdn aku nie…aku siap mop uma lg tue…pelik..pelik…sape2 yg xpercaya Bear Iconsdgn kebenaran kenyataan yg aku perkatakan ni..meh laa melawat uma aku…tp bgtaw dulu..k!

skunk ni lak..…aku rase xsehat sgt2…D E M A M…sakitnye pale aku…nk suh ibu picit..jauh…nk suh pakwe teman…dlm mimpi je laa….sedeynye akuMSN Bear Emoticon

xdpt bergerak dgn cerdas lagi cergas…hai…thn ni…thn kesakitan aku ke?? asyik sakit je taw…fedup aku ngn penyakit aku! Bear Emoticon Set

bile kah penyeksaan ini akan berakhir?? satu persoalan yg xsiapa dpt berikan aku jwpnnya….

1 ulasan:

*LaDy In JeLLy* berkata...

penyakit itu dikate kn penghapus kepade dose2 kecil...

so namo merungut okey my frend...