1.9.09

M I S T E R I . . .

hari  dlm sejarah..laptop membe aku hilang dlm umah aku..yg peliknye..laptop die je yg ilang tu..tu yg amat memelikkan..sbb nye..de 3 buah laptop dlm uma aku nie..dan laptop3 tersebut saling berdekatan antara satu same laen..

dari pintu masuk uma..jumpe laptop membe aku..compaq..then..laptop aku..yg atas tilam yg sungguh selerak tuh.. than kat tanda soal tu..bru lah laptop yg ilang tuh..pelik tul..yg ilang tu acer..asal perampok tu xnak amek compaq yg mule2 jumpe kat pintu masuk tuh..klu ikut teori..klu org tu masuk dr sliding door..mushkil aku..sbb..uma aku nie tgkat 4..dah pnt2 masuk uma org..amek 1 laptop je? apa kes? org ckp bln pose ni setan kena ikat..nie setan mane yg terlepas haa???

kami malu..sbb laptop ilang tu..laptop tetamu uma nie..korang taw x..ngn cooler, mouse skali perampok tu amek..die tgglkan speaker je..tp persoaln yg besar dlm pale otak aku dan housemate aku nie..betul ke perompak yg amek? tp..klu dlm umah..td siang kami dh selongkar uma nie..seluruh pelusuk uma aku cari..sampaikan dlm toilet ngn peti ais pun aku selongkar..

selalunye..aku x letak pun laptop aku dlm bilik ke..aku maen letak je kat luar nie..sbb aku tido kat ruang tamu nie..so..pasni kena beware!

misteri betul kehilangan laptop sarah nie..Minimo Mouse emoticon

sarah…

kami mintak maaf..

betul2 xtaw mane pegi laptop ko..

Cute Rabbit emoticon

6 ulasan:

SasHa Lee berkata...

pelik laptop kawan kamu leh hilang..ermm.. cian kawan kmu wook..
**i link u.. thanks singgah blog aden..;))

Ery Farieha berkata...

hiskk. ni mmg misteri. org dikenali kot?

Aku ian berkata...

hurmm
dye xlarat nk angkt sme kot..
hek2..
hurm..
nwayz myb sum1 u noe kot..
ntah la..
tp sruh ur fren bwk2 bsbar keyh!

"Ueki" berkata...

ish2 musykil2 xtaw la mn ilang...cm ni la pggl ja polis..amek cap jari..xpun pgi mnengok...xpun solat istikharah..
bg ptunjuk dr ALLAH

huhu

pelik kn leh tahan la bodo prompak 2,x amek smua laptop...
sgguh bek ati tol

minTanG_teLip2 berkata...

ish2. .Agk misteri pAsti cepLos pUnYE tejE nEh. . ea coWoK aN

ezany berkata...

oo.. mesti perompak tu sorang jer kot.. tu yg susah nak bwk skali 3.. nnt org nmpk suspicious lak kan..