14.9.09

mood raya

semua dlm mood raya kan? mesti rmi tgh shopping sakan..aku lak xde mood wei nk raya thn nie..ntah lerr..xtaw lak nape…..thn3 lepas aku keje pagi raya..thn ni aku amek annual leave..so patutnya aku rase lg xcited kan? tp aku xrase pun mcm tu..sbbnya apa ye?

mungkin sebab..:-

>aku kena wat air bila org dtg..xsuke!

>aku kena basuh pinggan selalu..sbb uma aku xde kueh..so, bile org dtg selalunya kami msk je utk tetamu tu..

>aku xde kg mcm org laen..raya kat bandar je..uma nenek aku ngn uma aku selang 10minit je..hari2 leh pg..

>thn nie baju raya de sepsang je..thn2 lepas de 2 3 pasang..maklumlah! ekonomi gawat..

>uma aku jarang de org dtg..sbb uma aku apartment..org kiri kanan semua balek kg..sunyi Kitty & Bear emoticonseyh! selalunya kami kumpul kt uma nenek aku je..

 

>akhir sekali..AKU X DAPAT DUIT RAYA LAGI! Kitty & Bear emoticonhuhuhu...pk nk dwet raya lak..pe lah aku nie kan?

psttt...baby..nak dwet raya!Kitty & Bear emoticonwat muke kesian sket..huhuhu

6 ulasan:

ShuSyi berkata...

samer r kite..
raye bndo jer..
eh da beso mner de duit raye lg..
atoi..

SwEeTFoResT berkata...

hehehe..sweet pon x suke kene basuh pinggan ^__^

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ berkata...

samer la, da besau ni bo-layan la nk bg wet pd ktew....sket pn d0wnk xpndang kn?

jgn cedeyh2 yer, j0m la dtg kedah beraya skali! hihihihi

mRs.aJaQue berkata...

uih..nk wit rye kew??
mtk pakwe aje...kn snang..tu la fungsi jd kekasih ati..hehehe

asna cute berkata...

alololo cian yea dia huhuh~
meh raya ngan asna meh.. kat ofis jugak huhu

nak duit raya?
meh bg add meh asna poss hehe =))

Cik_daya berkata...

cian nyer...
aper pun..
semoga mood raya mai laa bila dekat2 nak raya