17.11.09

keje..keje..keje..

aku ade annual dinner mcD khamis ni..tema die red and black..tapi kannnn…..

aku x beli baju lagi..nak pakai dress..aku ni kurang ketinggian..comei3 je kann..hehehe..lagi pun…xde bajet..sbb..mggu lepas baru kuar invitation letter..nasib baik lah temanya agak sonang kan? taklah aku pening pale sangat..tapi tahun ni cam xde mood je nak lawa bagai..ntah nape ntah..aku pakai simple je laa..janji pakai baju..bukan bogel..

aku xde mood nak bersiap pun..sebab aku dah xde geng.ramai kawan3 dah berenti keje...dah xde feel nak keje..bosannn..manager pun sume yg baru3..bos aku lak bertambah cerewetnye…kenapa natah..nak kata manapos..lelaki..bkn perempuan..tapi..dia nye cerewet..waa..bikin hati gue panas..tapi..nasib baik membebelnya kureng seket dari assistant die..

manager assistant die..kirenya org no dua dalam mcD aku laa..waa..die punye angkuh..mulut tu..tak tahu langsung nak jaga mulut bila nak tegur orang..betul kot orang cakap..kalau dapat ketua perempuan..huii..tadah telinga je lah dgr kata3 pedas dari die..menyampah aku..mmg aku berangin je kalau keje ngan die..tapi..aku kan orang bawah..jadinya, kena ikut je kan? dalam hati aku..tunggulah aku jadi bos kau nanti…siaplah kau..hahaha..berangan nak jadi bos..

nasib baiklah aku  dh nak abis blaja..dan.jarang keje..so..tak lah pening kepala sangat pikirkan hal-hal mcm ni..

tapi..aku nak berhenti keje dah..dalam bulan 2 @ 3..sebab nak wat satu projek..kalau menjadi..aku bagitaw korang yea..

7 ulasan:

asna cute berkata...

hajar cari baju dress yg macm skirt tue.. pendek sikit y sampi lutut tue.. lepas tue pki inner black tudug red + ada batu2 shining.. make up smoke eye terus BOOM!

Menang anugerah baju tercantik!~

Frozen Angel berkata...

aiiii....
double cheese burger 1 set
hot milo
n emmmmmmmm......
sandae strawberry

butterfly berkata...

asna cute : akan di pertimbangkan..nnt nak g cari ni..nak tgk gak..

Frozen Angel : hye..sila order di kaunter ye..:)

ansaree berkata...

besnye.. :P pakai lawa2 naa..

Cik Cookie berkata...

CC byk bj merah hitam
mehhh amik ngn CC
saiz XXL
lalalalala

niesz berkata...

niesz punyer mlm graduation ari tu pon ley kurg ngan tema ni..black n rose..emm..if xsempat nk prepared, ley r pkai suar slack itam n kemeja merah..cr tudung yg ade color itam+merah..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

aiiii plak....
double cheese burger 1 set
hot milo
n emmmmmmmm......
sandae strawberry + coklat..

icecream tu kne tambah rm1

eh!! pesal cam case order ngan frozen angle lak ni..?

ces2~~

butterfly, sila kawan ngn beliau...beliau sgt baek..
nampak je cam menakutkan tapi sebenarnyer tak pon..sgt comey