6.11.09

paper for today!

ari ni last paper tuk sem nie..

tp aku de satu paper yg aku kena repeat dr sem lepas..

owhh..bkn sbb sy mls yea sem lepas..

tapi di sebabkan kesihatan yg amat tidak memuaskan..

dan still lagi recover dr penyakit3 itu..

walaupun x sembuh dgn sempurna lg..

tp keadaan sy better than last sem..

really better..

hopefully can do this paper..BUSINESS DECISION MAKING..

i hate math! hard to remember the steps..

story yesterday: boleh aku blurr nk eja responsibility..aku leh lupe mcm mne nk eja..mengong!

 

6 ulasan:

asna cute berkata...

selalu sgt main FB tue yg lupe tue.. heheh

butterfly berkata...

opss~~kena perli ngn "kak asna"..
:)

Cik Cookie berkata...

HARAP KAMU PRACTIC APA YG CIK COOKIE AJAR.
GOOD LUCK.

Siti Fatimah Nabihah berkata...

wa.. dah hbs da.. tggl 1 lagi paper jer.. jeles2..
semoga cpt sembuh k?take care

Ieda the Rainbow Princess berkata...

Salam..Hi..Salam Ziarah..Gd Luck in Ur XM.. :)

butterfly berkata...

Cik Cookie : baek CC..:) akan ku gunakan example3 kamoo itu..

Siti Fatimah Nabihah: owhh..xperlu lah jeles..sekadar cemburu sudah mencukupi..:)