4.1.10

mempromotekan blog. . .

tengok status aku kat tepi tuh..! bangun subuh tadi..selsema lak tetibe..sott..sett..sot..set..berbunyi-bunyi idung aku..pale lak tetibe panas..sakit sangat..macam berpusing-pusing je..woo..tak tahan nak diri lame2..aku pon baring..sambung tido..niat nak bangun wat assignment lepas solat subuh..hurmm..nampaknya terpaksa membatalkan niat suci murni tu..claz pagi ni aku tak pegi..hopefully claz petang kang aku leh bgn..ari ni aku pose ganti..huhuhu..chaiyokk

ni aku nak promote blog adeq ku si gumuk..aku balik uma ari khamis tu..sibuk je suh aku aja die cam ne nk wat macam3 kat blog..tapi aku wat dunno je..penat tak ilang lagi dah bising mcm3..malas nk layan die..bior die blaja sendiri..ni blog beliau siti hawa..pegilah mengusha..terpakse menahan diri mencerita benda2 sensor di sini..kang die report lak kat bapak aku..huhuhu..rase nak je block die dr view blog aku..kijam kan??

dengan sukacita dan gumbiranya aku nak bagitahu..blog masakan aku dah tercipta..silalah mengusha dan dijemput menjadi follower disana ye..jikaa berminat dan sudi..tak minat tak pe..eden tak pakse ekau!this my 2nd blog..air tangan cthajar..

4 ulasan:

mOhd irWAn berkata...

aku simpati

Uruchimaru @ kf berkata...

oh kecian!

*mcm dialog citer madu 3

NOOR FATIN berkata...

makan ubat..=)

waaa..dah siap ek blog masakan tu..best2..huhu..

takecare!

blog yg sgt cntik

butterfly berkata...

mOhd irWAn : time kaseh..!

Uruchimaru @ kf : hehehe..tergelak lah ingt dialog tuh..

NOOR FATIN : owh..time kaseh kerna memuji..ngee~~ilang rse sakit..