19.6.10

Wish list untuk memperabiskan duit.

Ini adalah wish list yang saya nak lakukan setelah dapat gaji kelak… siap ada list kan..? hahhaha.. biasalah..kena ada matlamat ok.. matlamat nak memperabiskan duit.. 

 

nak shopping sakan.. lama betul tak shopping.. setengah tahun tau! bersamaan 6 bulan dah tak pergi memperabiskan duit… lagilah sekarang tengah sale.. kena pejamkan mata je bila lalu kat jusco bukit tinggi tu..

image

nak beli handset baru.. handset saya dah jahanam dah.. sobss..sobss.. sedih.. dah dua tahun setengah kot pakai handset ni.. jadi memang dia dah suruh saya tukarlah.. nak beli yang ni! tak pun sony ericsson satio.. mylurve said.. kenapa yang mahal-mahal je? i answer; of course, dah kerja kenalah mahal-mahal..boleh terima pakai kan alasan tersebut?

nak beli kamera digital yang macam ni.. mula-mula terfikir nak beli DSLR.. tapi saya ni kan comel je..[perasan jap].. kang tak terlarat nak angkut ke sana sini kamera tu.. so, decide beli yang ni.. water proof.. ringan.. pergh.. harga lak berat.. memang menjadi idaman kalbu lah..

image

last sekali nak beli barang dari ni.. lama dah duk mengidam barang dari sini.. kumpul duit dulu.. harga emas makin meningkatkan..? yang emas ni untuk keperluan hari mendatang…

9 ulasan:

aNiSa hANg tUaH berkata...

wah...syoknye kalau shopping2

@ku d! sin!e berkata...

aku pon dah lame tak shopping..

B.E.R.Y.S berkata...

amboihhh..
byknye yang nak dibeli..
belikan saya satu camera tue!!
hahaa..;p

farysa berkata...

suka kamera tu jgk!!
nk kaler pink
bpe yer?

Siti Fatimah Nabihah berkata...

wow.. best nya hp baru~ leh la beli kt ct skali. hehehe ~ slamat bershopping.. :))

butterfly berkata...

aNiSa hANg tUaH : mmg syiok..tp pastu bile tgk duit yg tggl..lagilah syiok..

aina : ala..ko tuh ckp je mcm tuh..huh! xcaye2..

B.E.R.Y.S : kata pun list kan..kenalah byk..tuk saya pun lom tentu lagi dpt beli..:P


farysa : pink tu sweet kan?? xtaw harga brape.. dlm lingkungan 1500 rasanya..

butterfly berkata...

Siti Fatimah Nabihah : tuk dri sendiri pun i x termampu lg dik non...

shaa bonitaa berkata...

sony xperia tu cun lah..hee~

ayin~weeweet berkata...

banyaknya duet huwaa

skrg budak belajar mmg lag banyak duet dr org kerja ek hahahaha