22.9.10

update by butterfly...

assalammualaikum....

butterfly in the house right now.... lately ni memang saya terlampau busy sangat... saya still tak boleh nak adopt dengan life sekarang.. kerja tak tentu masa.. actually, saya dah kerja baru.. tu yang agak busy.. rindu sungguh nak beronline macam masa belajar dulu.. tiap saat dan minit kot saya beronline... hehehhe.. sekarang ni tak boleh lagi buat macam tu.. tunggu beli handset wifi lah kot...

bila dah berkerja ni.. lagi macam masalah yang bergolak.. yang datang... memang mencabarlah jugak kan.. hidup ni kan ibarat  roda.. kadang kita di atas.. kadang kita di bawah...

bila kenangkan kembali.. saya nak study je.. memang masa study stress.. tapi sekarang ni lagi stress.. kalau time study.. ada cuti sem.. yang boleh enjoy... hehehhe... untunglah mereka yang sambung belajar ke tahap lebih tinggi...

sekarang ni saya kena tentukan matlamat hidup saya.. saya nak jadi orang yang berjaya.. walaupun kelulusan saya tak tinggi macam orang lain.. nak beli rumah.. nak kahwin lagi,,, iskh...iskh.. banyak benda betul nak buatkan??



oppss... dah memlalut ni.. next time update lagi ye...


salam~~~~~




3 ulasan:

$$ berkata...

sabar dik sabar, bukan senang nak senang. bersyukur dgn ape yg ada depan mata sambil kita terus berusaha yerr..Selamat Hari Raya. Jom raya kt belog ahkakkkk

jeBateja berkata...

Biasa lah....kalau dah kerja...byk tanggungjawap sket...kalau tak...tak le matang2

pasal kerja ni pun...semua org mmg perlu pasang impian...jgn jadi mcm den dulu....3 tahun keja...satu hapa tak nampak....motor pun ayah belikan...

lepas kena sound dengan OTAI kilang...baru le terbuka minda....

selepas 17 tahun kerja...alhamdulillah...ada keta...rumah....motor...yg penting...ada FAMILY yg sentiasa di hati....best taw....

h A n Y S berkata...

salam tuan tanah!
:D
anyway, bile nak kawen?
hehe~
:D