17.1.11

Penyakit stress dan tension!

Kalau korang stress or tension.. Apa yang korang buat? Dulu waktu study kalau stress selalunya saya tidur..ataupun seperti biasa..melantak lah..time tu mesti nafsu membuak-buak punye..confirm! Kalau tension kadang kala saya menangis atau pun menulis di atas sekeping kertas..tulis je apa-apa yang terlintas dalam fikiran..


Tapi sekarang..bila dah kerja..asal stress or tension.. Saya tenangkan diri dengan membayangkan diri tengah shopping..takpun saya buat list untuk shopping.. hehehe;-).. Tak tahu dari mana datangnya idea ni..


Buat je list barang nak shopping..tapi tak tahu bile nak pergi shoppingnya.. Asyik kerja je..kalau cuti pun apa lagi, buat taik mata lah..tu bahasa kasar..kalau nak sopan sikit, tidur je memanjang.. Memang ada terlintas dalam kepala otak ni nak buat macam-macam aktiviti..tapi bila sampai masanya..hurm.. Tidur juga yang menjadi pilihan di hati...

5 ulasan:

Scya LollitA berkata...

sedap betul tidur bile malas layan stress . tp bile bangun sstress balek keh99

♥e'in♥ berkata...

lau t'lampau strees, e'in nangis.. ;'(

ezzu berkata...

kalu tension tidur lhg..hehehe

ezzu berkata...

kalu tension tidur lhg..hehehe

Are-Gya berkata...

wah besh dgr cite kamu..bz women ye skrg..huhuhu