20.4.11

i'm just missing that world..

lately, saya tertekan sangat dengan kerja... cuti-cuti pun kena panggil... hei..! tension lah.. bila buka mukabuku pulak baca status kawan-kawan yang tengah busy dengan assignment dan test.. jeles sangat dengan diaorang...kalaulah saya boleh sambung study sekarang alangkah bagusnya...cehh.. ayat nak poyo kan?? bila dah study kang.. mulalah stress dengan segala tugasan.. lagi-lagi bila nak sambung degree, pasti mencabar dari diploma kan?

saya masih nak sambung belajar..kalau tak amik degree pun saya nak amik sijil kemahiran..maybe bakeri.. i like it..kalau tak pun..amik kursus kahwin je! hehehehehe...=)


kehidupan sekarang much much much better dari kehidupan sebagai student.. tapi, biasalah manusia.. bila depan mata tak menghargai..bila dah hilang baru rasa sesal.. tak banyak yang dikesalkan..cuma sedikit.. dan rindu nak melalui kembali zaman tersebut..




2 ulasan:

Scya LollitA berkata...

weeee~ we're growing older sis (:

butterfly berkata...

mcm tak boleh terima kenyataan je..

ngee~~~