3.6.11

coret sahaja~~~

hai semua... 


kejap je dah sampai hari jumaat kan?? penghulu segala hari... 



nak story apa ye ari ni..??

dah lama tak menulis..rasa otak dah beku lah pulak..

alhamdulillah..sekarang ni dah boleh selalu online..sebab kawasan rumah sewa ni line Broadband lajuu sangat-sangat...heee~~~ tak sangka kawasan hulu cam ni line BB laju jerk... sekarang ni tengah nak cari idea renovate blog...bosan tengok blog asyik sama je... 


hari ni hari jumaat kan...mesti ramai tak keluar malam ni kan..sebab nak tengok rancangan ini...

1 ulasan:

azly&iejah berkata...

♥haaaa...nmpak nye aku mndhului nye....ngehhhhh3

http://azlyiejah.blogspot.com