15.6.11

kamera = pic = blog.

saya rasa bila kita ada blog ni..everything we did or we have we must take a picture right? dan korang korang dan korang mesti ada kamera.. tak kisah lah handset atau pun digital ataupun DSLR.. kalau ada DSLR tu lagi bagus kan.. macam-macam boleh buat.. angan-angan untuk memiliki DSLR memang ada.. but, not now..


walaupun ada blogger yang tak suka snap pic sendiri.. tapi mereka mesti suka snap pic lain jugak kan..?

bila ada blog definitely ada kamera..kan? 

my new gadget...
walaupun cikai.. tapi bolehlah dari takde..




kadang-kadang orang sekeliling kita yang akan over excited kan? mylurve pun kadang-kadang cakap.."tak nak amik gambar ke?" ehee~~~ pengaruh blog tu kuat sebenarnya tanpa kita sedari kan..?


new things that i found...;

tisu paper...:)
unique!
sweet ^_^

 pic related to the topic..
mesti nak snap pic sendiri kan..
ngee~~


sejak azalinya memang saya suka snap pic..:)
jadi no big deal lah...<3

6 ulasan:

sarah mohamad berkata...

haha. biasa la tuu. kadang2 semua pun nak amik gambar. kdang2 jugak my boyfie selalu je cakap kalau amik gambar nak letak dlm blog ler tuu. perli! hihi

zazaw berkata...

haha. tahu takper
mesti akan tanye
"tak nak amek gamabr dulu ke"

butterfly berkata...

sarah mohamad : samalh kite.. kdg2 org terus ckp..nk letak dlm blog la tu..

butterfly berkata...

zazaw : dah biasa dah dgn p'tnyaan mcm tuh..

Hans berkata...

yups
blog kadang2 mempengaruhi hidup seseorang

Kisah Sekuntum Bunga Hitam

butterfly berkata...

hans: tp dgn blog byk ilmu kita dapat tanpa sedari..