17.6.11

masa ni lah semuanya nak!

sekarang dah tengah bulan.. kebanyakkan orang tengah ikat perut atau makan belanja cukup-cukup je.. dah tengah bulan macam ni lah tetiba je mood shopping membuak-buak.. haishhh... angin je rasanya... bila dapat gaji memang takde mood pon nak shopping bagai ni.. ingat nak makan kat tempat best-best je adalah..


jadi, kena tahan dulu perasaan tu.. gaji this month pulak tak boleh nak shopping lah.. sebab nak kena saving untuk road tax kereta next month.. dua bulan tak boleh nak menabung kat shopping mall... ): sedih!


malam ni tetibe teringin nak makan waffle..! pluss taruk ice-cream dengan stoberi... hishhh... meleleh lah pulak...




3 ulasan:

ezzu berkata...

memg best mkn waffle....ezzu suka kalu yg tambah coklat...hehehehe

Jalut berkata...

wooow..waffle aiskrim.. sedap tu..

butterfly berkata...

korang..memang sedap pon...;)