29.7.11

alhamdulillah.. rezeki hari ni.

alhamdulillah.. akhirnya dah gaji.. eheee~~ suke!

tapi paling tak suke bila duit keluar macam air.. bayar hutang sana-sini.. isskkhh.. kalau tak berhutang tak berharta lah pulak kan..

disebabkan dah gaji.. maka nafsu makan mula membuas.. serius, macam-macam nak di makannya.. memang duit banyak habis kat makanan.. shopping tak lagi ni! tapi tak dapt shopping kot this month.. sebab nak raya kan akhir bulan 8 nanti..so, kena stand by untuk beli barang nak raya...

jadi hari ni berpeluang merasai makanan yang super duper lazatnya!




donut yang sedap!
^^





cheesy wedges..
saya kalau makan cheesy wedges mesti nak extra cheese..
tak puas dengan cheese yg di beri.. sikit sgt!
ayat orang tamak memang mcm ni kan? 
lalallaal~~~



......


tengok kotak dulu...



......





lupa nama kek ni..
mango apa ntah..
tp mango tu mcm dah benyek je..
x sedap lah!



jadi hari ni.. ber tan-tan lemak dah masuk dalam tubuh badan yang dah sememangnya banyak lemak ni.. haisshh! masa makan tak fikir.. dah habis makan baru menyesal.. takde guna nya dah... nasib baik nak puasa dah.. boleh buang sikit kot lemak-lemak tepu ni...

4 ulasan:

Lissa berkata...

wahh.yang atas tu big apple kan???sedapnye!

butterfly berkata...

ha'ah..
big apple!

sarah mohamad berkata...

semua nya sedap2! teringin nih nak makan donut tuu!

Are-Gya berkata...

GILOS R MKN...HAHAHAHA