26.7.11

kulit makin gebu.);

hai korang...

lepas je balik dari PD aritu.. 1 badan kena sunburn lah.. teruk jugak lah.. sampai adik saya bising.. tak bawak sunblock lah masa pegi tu.. selalu ok je.. tak teruk sangat.. kali ni.. serius! teruk sangat.. saya sendiri takut nak tengok muka saya.. isskkk... malu...T__T"..


Kulit mengelupas dengan teruk pluss ruam penuh satu muka.. time ni jugaklah incik jerawat nak datang melawat.. walau pun 2 biji je.. aduusss.. sakit nokk.. muka saya jarang ada jerawat.. so, bila jerawat datang melawat je.. mulalah mengelabah satu alam.. hehehe:) takut dia bermastautin kat muka saya..


mungkin jugak pasal allergic saya.. sebab masa kat PD tu ada makan udang...;(  dah lama tak amek injection..so, maybe lahh.. tak tahulah..kelopak mata pon bengkak.. dah macam apa mata ni.. of coz tak nak letak pic.. diri sendiri pun takut nak tengok.. ini kan pulak kalian..

then, semalam pegi econsave **shopping tempat murah..bajet!**.. sekali nampak produk nano white.. try tester produk tu.. wangiiii! i loiikkeee.. terus sambar satu.. guna yang pack permulaan.. nak tengok sesuai ke tak.. tapi saya ni jenis banyak penyakit "M".. malas nak tepek-tepek pelembap ke.. cream apa jadah sume tu.. time rajin je tepek-tepek.. tapi kali ni kena kasi rajin jugak.. sebab muka dah teruk.. nanti ibu bising... dah 22tahun pun nak kena ibu jugak bising pasal muka sendiri..:)



i use this brand..


tapi produk ni untuk putihkan kulit... ahh.. gasaklah.. try je.. tapi kan.. korang pelik tak dengan produk-produk kecantikan.. diaorang mesti guna duta yang dah sememangnya cantik putih gebu... cubalah carik yang tetttttt~~ **paham2 sendiri** pastu nanti barulah tau berkesan ke tak kan?? hehehe... :) saya dah ada bayangan.. anda? 


Diana Danielle duta NANOwhite

5 ulasan:

sarah mohamad berkata...

saya dah guna produk ni. nampaknya tak sesuai dengan saya. maybe dengan awak sesuai kot, kulit kan lain2 hehe

butterfly berkata...

x berkesan ke ???

miszgarfien berkata...

taknak try loreal ke...mmg la mahal sikit tp rasanya berbaloi kot..dl ein pun ada masalah kulit berminyak n allergic..tp bila guna loreal ni, ok dah..xde masalah dh...ein just guna foam n toner je...

butterfly berkata...

ein : kite x pnh cube produk mahal2 ni.. lum sampai seru.. tp t'ingin gak.. sbb tgk maya karin tu lawa..:)

miszgarfien berkata...

mmg mahal la..tp ein guna leh tahan dalam 2 bulan lbh mcm tu la...tp siyes ein bgtau, mmg ok sgt2 la..tp depend gak kan pd jenis kulit setiap org