7.9.11

Tutorial simple make up.

nak update macam-macam..tapi tak tahu dari mana nak mulakan..

hari ni nak cerita pasal hobi baru saya.. sebenarnya dah lama ada hobi ni.. tapi tak explore je.. hobi mencantikkan wajah..hehehe:D

title macam nak bagi tutorial je... tak pro lagilah...

semua perempuan suka untuk menjadi cantik...betul tak? jangan tipu yea.. sekarang ni saya suka sangat tengok tutorial make up kat youtube.. tapi tuto yang senanglah.. kalau kena ada segala macam barang.. tak naklah tengok.. bukannya saya ada macam-macam aksesori untuk make up ni.. hanya ada yang asas sahaja.. itu pun dah cukup..(:


tapi niat hati memang nak beli aksesori makeup.. terutama brush makeup.. hisshhh.. memang tergodalah tengok brush makeup.. 

idaman kalbu..


sempena raya ni.. seperti biasalah kan.. kita mesti nak lebih cantik dari yang biasa kan.. saya try lah apply tuto yang saya tengok tu.. tak lah apply banyak.. sikit je.. 




hasilnya



.........








sebelum tengok tuto...                                                   

cubalah bagi komen... inilah yang dapat dihasilkan.. lagipun saya tak guna make up pallet yang mahal-mahal..

selepas tengok tuto....

8 ulasan:

Nurul Mazni berkata...

tak per.. pelan2.. lama2 mesti pandai.. Jom check tutorial video baru sis :)
smokey purple eyes.. ade kat utube n also kat blog.

butterfly berkata...

i like tutor..

thx sis..:)

ellenyna berkata...

hehe cantik. :) ajar !

hheee. eh, da keje kt sana? oh ye. blehla jmpe t. :D

Uchi kay-f @hmad berkata...

oh nk bajo make up ke?

try pergi bloger fyna..

Uchi kay-f @hmad berkata...

opss..nk wish

slmt hari raye 0-0 okeh!

butterfly berkata...

ellenyna : boleh.. i sure sgt2 u mesti bole jumpa i.. hehehhe...:)

butterfly berkata...

Uchi kay-f @hmad : fyna tu dah lawa sgt... tp tips die berguna..


selamat hari raya Uchi kay-f @hmad..:)

Cik Rongoks berkata...

comel :)