21.11.11

# perempuan suka dibelai

selamat pagi :)

mulakan hari ni dengan semangat yang tinggi.. pagi-pagi dah dengar radio.. sinar FM.. ada sarapan minda dari DR. Fadzilah Kamsah... "Isteri dan anak mithali"..

tergelak-gelak saya dengar.. "untuk menjadikan rumahtangga harmoni isteri menggosok baju suami.. suami menggosok isteri.." hehehe=] dalam bahasa mudah di fahami... suami memberi belain kepada isteri.. sebab perempuan ini fitrahnya suka di belai... **angguk kepala** perempuan suka dibelai.. dan lelaki suka diberi pujian.. ala.. perempuan pon sama.. suka dengar pujian kan?? cuma tak tahu macam mana nak take it.. agree tak?? tapi perempuan always nak lebih diberi perhatian kan...


rezeki murah pagi ni.. ada orang buat pulut kuning dan rendang.. sempena kejayaan anak mereka.. alhamdulillah.. muncit lagi perut ku hari ni..

sekarang proses mengecilkan sedikit perut yang buncit ni... malu lah anak dara perut buncit kan.. so, effort yang saya pertaruhkan dengan minum air kosong 8 gelas sehari.. tapi still tak berjaya.. paling maksimum pon 3 gelas je.. tapi saya displinkan diri bangun pagi minum air suam.. tak tahulah result dia nanti macam mana kan.. dapat sorokkan dari penglihatan orang ramai pon dah bersyukur dah... chaiyokkk~~~

Apa pon, alhamdulillah berat badan makin menurun.. even satu angka pun.. besar rahmat dah bagi saya..:) kejayaan hidup kan...

6 ulasan:

sarah mohamad berkata...

Memang punggg. nanti saya kawen hari2 nak suruh suami belai. eh eh eh hahaha

Norlida Ramli berkata...

eh dh comel dah ni..tak yah la nak turunkan berat badan..maintain je syg :)

hehe..pmpn mmg suka dibelai..*angguk2..hehe

butterfly berkata...

sarah mohamad : kan.. mestilah selalu nak di belai.. hikhikhik...

butterfly berkata...

Norlida Ramli : sebab terlampau comel dah ni... byk baju dah ketat..:(

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

perempuan suka kalau org yg dia syg bg perhatian...*_*

nabilah_2908 berkata...

alhamdulillah..murah rezeki... :)