15.6.12

McCafe from McDonalds for all of you guys~!

Ni kesinambungan entri di bawah ye...

Actually McCafe baru je nak dilancarkan di Malaysia. 1st McCafe ever is at McDonalds Kota Damansara.. hanya di sana sahaja ye... tempat-tempat lain takde lagi ye...Hari Sabtu (16/06/12), which mean tomorrow, pelancarannya.. so, you guys!!! come over there and taste it.. McDonalds have something new for you... Jadilah antara yang terawal untuk merasainya...

Pasti you all tanya, kalau sabtu ni baru dilancarkan, macam mana pulak entri di bawah ni wujud.. kan?? hehehe.. jawpaannya.. saya staff di McDonalds... we try and test new product before customer laa..


saya tak bekerja di restoran..kot-kot lah korang nak tanya McD mana saya bekerja kan.. saya kerja di ibu pejabat dia.. Damansara Uptown 3... marilah kalau nak jumpa.. saya belanja korang makan McD.. hehehe..



Chocolate Frapes.. (tak tahu ejaan sebenar)..


3 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

owh pttlah...staf mcd upenye...;p

sarah mohamad berkata...

Nak pergi ni heeeee amacam produk baru ni? Sedap tak? hikss

Cik Siti Hajar berkata...

Aishah Jahirah : yess... staff McD...:)


Sarah : sedap kalau suka kopi.. macam yang tak minum kopi seperti saya.. kureng sikit laa...