4.6.12

Tips untuk mengahadapi masalah dengan Mesim ATM atau Cash Deposit

Assalammualaikum…
Pagi-pagi lagi ada dah buat hati ni panas.. adoiii… menahan rasa sungguh dalam hati ni… tadi pergi singgah Petronas isi minyak.. lepas tu nak deposit duit dalam bank.. sebab banyak sangat cash money yang saya pegang.. tak suka pegang cash money banyak-banyak ni… biasanya ada RM50 je dalam purse.. melainkan kalau nak beli something… jadi pegi lah Mesin Cash Deposit tu… Suddenly, mesin tu jammed.. terus keluar out of service..
Cepat-cepat pergi ATM pulak, tengok balance akaun kita.. sekali memang duit tu tak masuk lagi.. perghh… gila sedih kau! Terus panas hati lah kan… Dan dan lah kredit handset habis.. haishhh… time-time emergency lah nak habis itu ini..
Now dah lega.. peringatan, if mesin jammed or telan kad kita.. sila ambil no mesin tu.. dekat mesin tu memang ade no mesin.. sebab dengan cara tu je bank boleh detect masalah kita… esok saya kena lagi pergi jumpa mesin Cash Deposit tu sebab saya tak ambik no mesin tu.. tapi saya dah call  customer service dan dah ade no report.. dalam masa 3 hari, insya’allah duit tu masukkan dalam akaun saya.. if tak masuk..nak saman je bank tu rasanya.. ceehhh.. zaman sekarang ni kan main saman-menyaman je.. kata nak kaya cepat…lalalala~~~

2 ulasan:

SunnyFunny berkata...

hehe . sabar tauu kak .
masuk nunty duit tuhh . :)

Cik Siti Hajar berkata...

sbaar-sabar...3harilagi...:)