13.9.12

Barang Hataran Daku~~~~



Semalam saja berborak pasal pertunangan dengan kawan sekolah saya.. dia seroang lelaki dan dah ada tunang… mereka bertunang atas desakan keluarga.. dia cerita kat saya yang dia pertama kali jumpa tunang dia di majlis pertunangan itu.. atas sebab keluaga yang jodohkan, jadi dia just ikut.. dan ikhlas menerima perempuan tersebut. Malangnya, perempuan tersebu langsung tak hormatkan dia sebagai tunang dan ada lelaki lain.. 


Jadi dia pun melawak lah dengan saya.. nanti aku pinang kau je lah.. hahaha.. saya gelak je.. saya cakap.. wang hantaran kena 15 ribu.. dan barang hantaran yang saya nak.. “mixer, oven, microwave dan breadmaker”.. hehehe… yang lain tu tak payahlah…. Tergelak dia dengar… kumpul semua tu harga dah berapa kan?? Hikhik:p dapat bayangkan tak baang-barang kat bawah ni diletakkan atas dulang hantaran... muahahhaha=]


lawanyeeee...!!
**lap air liur**




ini breadmaker yer kengkawan...
~~idaman kalbu~~


Kalaulah bakal tunang saya nanti boleh beri barang hantaran macam ni… memang saya bagi hadiah masakan best-best je lepas kahwin nanti… hikhik:p
Combine harga barang tu semua mau ada dekat 10k kan??


Sekali dapat lelaki yang suka pergi gym.. haaaa… mati lah, dia mintak barangan gym tu sebagai balasan hantaran yang dia dah bagi kat saya… time tu menangis lerrrr nak membeli barang-barang tersebut..


 dapat bayangkan tak kalau dia mintak yang ni????


3 ulasan:

LydSunshine berkata...

Barang2 mcm tu mintak lepas kawen. So, masa hntaran mintak brg2 penjagaan diri, lepas kawen baru le mintak peralatan memasak. Heheh.. Kena kawen paksa ke kawan awk tu? Sian plak.

Rara Nasiha berkata...

amboiii, macam mana orang nak pikul hantaran ni agaknya? :)

~AmyLiana86~ berkata...

bagus jugk barang hantaran macam tu..nanti penuh umah..hehe