19.11.12

UPSR Result



Today result UPSR keluar.. I felt nervous! Hehehe:D bukan saya yang ambil.. my youngest sister… sebab dia yang bongsu, jadi harapan tu tinggi sikit.. 

Trial lepas dia dapat 4A1B.. and we’re really hope she can manage to get 5A..

tapi syukur Alhamdulillah.. her result 4A1B.. 



Tak sia-sia kena marah dengan ibu dan kena bebel dengan kakak-kakak..

Rasa macam cepat sangat adik-adik membesar.. sedangkan dulu yang bongsu ni saya dan adik no dua jaga dari baby.. sebab ibu pergi kerja kan.. ibu tak hantar pergi nursery pun.. dan kami yang bergilir-gilir jaga dia.... tapi mostly adik no dua yang jaga lebih.. saya lebih kepada lihat.. hihihi :p


2 ulasan:

Eiqa Almond berkata...

Wahh.!! Pandai dia.. :)
Kalah eiqaa..hehee

Mrs Mikko berkata...

waaa.congrats for ur adik!
iisssh,tu lah kan kejap masa blalu.. adik bongsu aku pn tahun dpan spm dah!