22.1.13

kepenatan

starting dari last weekend saya tak dapat rehat secukupnya.. hari sabtu dipenuhi dengan kemas rumah... susun balik aturan dalam bilik.. walau rumah tak besar mana.. tapi penat sungguh lah... buat kerja kat ofis pun tak penat macam mengemas rumah... tu pun bilik air saya tak sempat nak sental.. tunggu this weekend pulak...

hari ahad sibuk ke sana ke sini menguruskan hal kerja.. masuk kerja pagi semalam, saya okey lagi.. tapi semamlam saya ada dinner dan meeting dengan boss.. sampai rumah pukul 10malam.. fuhhhh... penat tak terkata lah wei..

pagi ni pulak, bangun tidur mengantuk sakan.. badan pun rasa letih je.. tak sabar nak tunggu esok.. last day working then cuti sampai Isnin depan... 

terbayang-bayang tilam dan bantal...

1 ulasan:

dhiera berkata...

best ye cuti.. kerja kilang mana ada cuti yang remeh2 ni~