27.3.13

jatuh cinta lagi...


sumber : agape boutique


tiba-tiba dah jatuh cinta dengan kasut ni... comel sangat dan paling best ada size saya!! tapi tingginya heels dia... pakai yang 3inch pun saya tergolek.. kalau pakai tinggi camni ntah macam mana lah pulak kaki terkehel kan? hehehehe:D macam mana model-modl tu ada confident nak pakai high heels tinggi-tinggi? masa mula-mula tu dia buat apa?? 

berani tengok je lah gamaknya.... pakai memang tak berani lagi....

2 ulasan:

sarah mohamad berkata...

mampu tengok jelah hajarr, nak pakai serious tak berani. baru berdiri kang terpelecok pulakk. hehehehe

Syamira Firdaus berkata...

tak berani saya kalau pakai kasut mcm ni . hahaha . badan tak stabil :P