29.4.13

Samsung Galaxy S4

hari-hari pergi kerja mengadap billboard iklan Samsung Galaxy S4.. sejak launching 27 April lepas bukan main banyak tweet pasal Samsung S4 ni... kat blog pun ramai blogger famous amos buat entri pasal S4 ni.. tergugat iman saya lah...

Saya pernah tanya pada sales person Samsung bila Samsung Galxy S4 nak launching kat Malaysia? jawapan yang dia bagi akhir bulan 7. lambatnya..! maka saya pun memadam perasaan pada S4 dan menanam perasaan pada note 2..

tiba-tiba s4 launch bulan April.. haihhh~~ rasa nak je cai balik sales person tu.. bagi customer salah info.. meroyan saya kejap.. nasib baik tak beli note 2 lagi.. duit pun tak cukup lagi.. mueheheheee... asal ada duit je ada je mende nak dibeli.. mana nak cukupnya?

cantiknyaaa~~!!!

melting heart!!


full spec of samsung Galaxy S4..


S4 ni memang tak boleh lawan Note 2.. tapi S4 ni saya suka sebab kamera dia... 13megapixel kau! kamera Olympus saya pun baru 12megapixels.

doakan saya murah rezeki.. insya'Allah dapat S4 sebulan dua lagi... :)

1 ulasan:

dhiera berkata...

rmi gk tgk org mengilai S4. tp sy aimed xperia z. tgh kumpul duit gk ni..