15.7.13

Pagi-pagi kena senyum

hari ni keluar rumah pukul 6.40 pagi. semangat saya keluar rumah awal tau. jalan kat klang smooth je. sekali lepas masuk NKVE, lepas dari Setia Alam, jalan dah start slow. padahal baru pukul 7 pagi rasanya. selalu memang akan slow pun, tapi ni slow yang hampir tak gerak tu. saya mulalah tension.

saya jenis tak boleh nak bawak kereta kalau slow macam tu. lagi-lagi drive seorang diri kan? bukan apa, takut terlelap je nanti. tu pasal kalau jalan jem sampai tak gerak tu, saya akan cakap seorang diri. hahahaha.. tak pun saya akan menyanyi kuat-kuat... kalau tak memang asyik menguap je lah hoit..

dulu masa baru dapat kereta, bawak 90km/j pun rasa macam nak terbang. sekarang ni, bawak 120km/j, rasa slow jugak. apakah? hahahaha...

keluar rumah pukul 6.40 pagi sampai ofis 8.30pagi.. Klang - Damansara 1 jam lebih.. 

tapi hari Isnin memang jem lain macam sikit. agaknya orang bersemangat nak kerja kot.


sebelum masuk ofis moh ler kita senyum..
nak cari rezeki kan..
^_^

1 ulasan:

dhiera berkata...

tinggal dekat meru ke?