30.7.13

shawl buatan sendiri..

banyak kerja di ofis.. tapi malas nak buat.. hahahaha.. tahap kerajinan makin berkurangan.. rasa nak lempang je diri sendiri...

hari ni berbuka target nak makan KFC.. entah kenapa tekak teringin sangat nak makan KFC.. lagi pun dah berbulan rasanya saya tak makan KFC.. pulak tu, iklan dia time bulan puasa ni makin galak pulakkan.. hishhh.. mana lah tak tergoda..

disebabkan hari ni feeling cantik.. sebab pakai shawl buatan sendiri..*senyum angkat kening* maka haruslah ber camwhore.. hihihi:D

orang lain bulan puasa makin kurus.. tapi saya? takde effect apa-apa.. lagi rasa tembam ada lah.. kulit saya tak se flawless begitu yer.. terima kasih camera 360..


ni baru muka tanpa edit...
sejak bulan Ramadhan memang tak pakai bedak..
pakai krim muka je..
kalau boleh lipstick pon taknak pakai..
tapi nanti orang tegur pucat..
 

3 ulasan:

Cik Puan Rara berkata...

x makeup pon cantik =)

sarah mohamad berkata...

amboiii, bergambar sakan cik hajar kita nii heheh btw, seriously ke buat shawl sendiri tuu? nice! :)

Cik Siti Hajar berkata...

sarah : yup.. kita buat sendiri...