10.6.14

penurunan berat badan. 2014 vs 2014


hahahahahaha... mula-mula tengok gambar ni memang gelak gila2..
kau mampu berposing atas pelamin orang dengan lemak tersembul sana sini?
ngeee~~~
memori kegemukan sungguh...
masa ni berat mungkin 60kg atau lebih.. tahun 2012..

belah kanan tu baru tangkap last week..
alhamdulillah..
baju dah longgar.. kalau tak kemain azab baju tu kan??
masih lagi berusaha untuk mengurangkan..
tapi semangat dah ke lautan hindi...
makan dah susah sikit nak kawal.. exercise?? memang dah terkubur laa..
sebulan dua kali je jogging hoit..
lompat bintang memang boleh di bilang bape kali buat..

ni kes tak sedar diri namanya..
takpe-takpe...
puasa nak dekat dah.. harap-harap berjaya lah ye dapat berat 48kg..

berat sekarang?? 53kg.. =(

2013 vs 2014
29 May

:p

4 ulasan:

Dira berkata...

wahhh boleh la share tips :D

congrats :)

Hannah Sytieh berkata...

ok. share tips pls. tehhe :)

Aty_Fared berkata...

wah wah...tahniah..memang nampak perubahan ketara gak tu.. :)

lynndamya berkata...

Salam, wahhh nampak ketara gak perubahan dan penurunan nya tu..hehe, nasib dah dekat bulan puasa ni kan..'diet' secara semulajadi lah..haha..

eh you pernah ber-online shopping di LAZADA tak? I ada lebih Voucher Diskaun LAZADA nak bagi ni, harap sudi join giveaway di blog sy ya..terima kasih :D