19.9.14

Resepi Maggie Goreng Sihat.

Saya dah beberapa hari teringin sangat nak makan maggie goreng...
nak order kat kedai rasa tak berbaloi sangat..
lagi-lagi kedai tak masukkan banyak sayur...
akhirnya, semalam balik kerja terus masuk dapur..
bertukang maggie goreng..

tara....
siap!
bagi menutup kelemahan mi segera..
kita kena taruk sayur yang banyak yer...
ada sawi, cendawan shitake, salad dan timun jepun serta baby carrot..
alhamdulillah..
tercapai hajat!
kalau maggie goreng saya suka pakai brand indomie...
perencah dia sedap sikit...
dan saya cuma tambah chili flakes..
sebab pedas dan saya tak dapat dipisahkan..
 

:)

1 ulasan:

Dhiera nadhirah berkata...

tengok je dah rasa terliur
tapi kalau makan sakit perut. dah berbulan-bulan tak makan megi. aritu teringin makan, alih2 sakit perut laki bini. hahaha