23.12.14

hari last kerja

hari ni last kerja.. esok cuti panjangggggg sampai lah New Year.. memang tahun ni saje je reserved cuti untuk end of year... dan rasanya harini balik lambat.. kekekekekeke:p banyak benda nak kena settle kan before cuti.. dan nak kemas workplace.. supaya tak sama je susun atur nya setiap tahun..

tapi bila tengok sekarang dah pukul berapa.. alaaaaaa... apasal jam ni laju nau pusing nya?? takpelah nakkk.. bertabahlah balik lambat harini.. esok kita bangun lambat..eh..?

bulan ni update blog macam hapee je.. sian tau blog.. tapi nak buat macam mana.. keadaan tak mengizinkan nak update segala mak nenek...

azam 2015 tak fikir lagi..

yang pasti mahu jadi yang baik dai sebelumnya... insyaAllah...


1 ulasan:

Chekgu BaniHassim berkata...

selamat berazam tahun baru! :)