25.5.15

Kalendar 2016

tahun ni rasa cepat sangat.. tup tup dah nak masuk Jun.. hoitttt... dah kenapa rasa tak sedar apa tau-tau dah Jun.. sedar pun sebab dah nak masuk Ramadhan lepas tu Raya.. ehhh.. kemain cepat pulak..

baik di Instagram mahupun Facebook; peniaga online dah buat marketing untuk jualan raya.. cookies dan baju raya.. saya pulak jenis tak reti nak beli awal-awal ni.. kang nanti ada je yang tak puas hati... kalendar tahun 2016 pun dah keluar tau..


this for Malaysia

banyak long weekend..
ni yang kita nanti-nanti kan...
:)


ni untuk Selangor..

dapat ni pun dari FB..

advanced kan... date 2016 pun dah ada...





1 ulasan:

Mrs weck berkata...

wahhhhh..tq! sgt useful!