19.6.15

cerita jumaat

Kenapa eh tiap kali hari Jumaat rasa malas sangat nak kerja.. malas gile lah.. 

semalam tak pergi terawih.. lepas buka puasa, sakit kepala sangat.. dah nak tidur dah lepas maghrib tu.. tapi saya tahankan je.. kang isyak terbabas kang... tengok drama Cik Bunga dan Encik Sombong tu best jugak ehhh.. 

pagi tadi sahur, lepas subuh sambung tidur balik.. kunci jam pukul 6.35.. pon malas nak bangun weh... hahahaha.. sampai kat parking ofis pukul 7:50.. sambung tidur lagi.. ntah kenapa rasa mengantuk sangat ntah.. nasib baik waktu kerja bulan puasa 9 - 4:30 je.. taipi takde lunch hour lah.. kalau ada mau saya bawak bantal ke ofis.. wakakakaka:p

sehari sebelum puasa hari tu, makan cakoi.. dengan caramel.. tapi makan sikit je lah sebab orang bagi.. ni puasa-puasa ni mengidam lak nak goreng cakoi sendiri.. tapi saya tengah diet karbohidrat ni.. haihhhh.. acaner? 

weekend kita buat cheat day lah ye.. :p

jangan lupa banyakkan berdoa hari ni.. =)

Jumaat pertama di dalam bulan Ramadhan...

1 ulasan:

Dhiera nadhirah berkata...

klo weekend tu memang normal sangat berlaku cheat day!