11.9.15

sembang-sembang Jumaat

Assalammualaikum..

minggu ni rasa hari Jumaat macam lambat je.. hahahaha:D dan seperti kebiasaan nya, hari Jumaat je malas buat keje.. kau dah kenapa lah kan? malas-malas pun kena buat jugak.. kang mau kena herdik dengan boss yer...

hari ni rasa nak baking laa... actually dari last week mood baking dah datang.. tapi mengenangkan kena carik oven.. tu yang ter "pause" mood tu.. oven ibu simpan daam bangsal belakang rumah.. hahahaha... sebab dah lama tak bakar apa-apa, jadi oven tu macam menyemak je dalam rumah.. ibu memang tak boleh tengok benda-benda menyemak ni... sume nak di sumbat dalam bangsal..

teringin nak buat brownies dan cheesecake.. kat rumah dah ada bahan-bahan untuk brownies.. kalau nak buat cheesecake kena beli bahan-bahan nya.. dan saya amatlah pemalas nak singgah mana-mana.. Jumaat kan traffic teruk.. sana sini mesti jem..

dah masuk lunch hour.. moh ler kita makan.. korang makan apa?

saya bawak bekal je.. malas nak keluar.. jerebu teruk.. :(

siapa nak exchange link.. meh tepek sini..

2 ulasan:

cik nur berkata...

betol jerebu teruk kena banyak minum air masak tau2 hihihi :) baking sedap nya nur dh lama tak baking sejak kawin umah belom ada oven

lia ummiirfan berkata...

wahh minat baking gak ke.. cam ada chemistry kita ni.. tapi saya buat masa lapang je.. hihi..
anyway, salam perkenalan dari follower #1077

Tips asingkan tempat tidur anak