5.5.16

Bella Ammara di Zalora

Hai korang... lama tak update sebab a bit busy... diam tak diam, bulan depan dah nak puasa.. korang dah ganti ke belum hutang puasa tu? Jangan duk tangguh tangguh.. lagi pulak sekarang dah banyak keluar design baju raya.. mood raya tu cepat je datang kan?

Salah satu jenama terkenal yang up to date, Bella Ammara. Dari 2012, lagi Bella Ammara selalu keluarkan rekaan yang cantik-cantik. Takdelah kita yang pakai tudung ni jeles tengok orang bergaya.. sebab kita pun boleh bergaya sama.. Boleh saya katakan Bella Ammara digemari sebab design dia mematuhi syariah..


Kalau tak percaya pergi terjah laman web Bella Ammara for Zalora ..


Saya suka warna merah.. bukak je website Bella Ammara for Zalora terus tergoda dengan jubah ni.. Maya jubah nama dia.. sekarang kan orang pakai design begini..

Pemilik Bella Ammara ni sepasang suami isteri, Sharifah Nabilla Al-Yahya dan Muhammad Khalif Samsudin. Walaupun dah ramai peminat dan pengikut setia jenama mereka. Kedua mereka tetap mengekalkan ciri muslimah yang sopan dan moden.

Korang tak nak ke cantik bergaya dengan rekaan dari Bella Ammara?  Jom order kat Bella Ammara for Zalora .. free delivery lagi! J jimat duit minyak duit toll korang.

Moh cuci mata tengok rekaan untuk raya..


Yang ni nama nya Mayang Kebaya.. potongan nya loose.. takde lah Nampak bentuk badan kan.. lemak pun boleh di simpan yer.. maklumlah, time raya makan memang tak ingat dunia.. hahahaha..=)


Yang ni kalau buat pergi wedding pun cantic kan? Saya suka tang bahu tu.. mcm ada wing gitewww...


Nak tengok yang lain terjah Bella Ammara for Zalora tau! kang saiz dah habis takde stok.. jangan nangis.. :p

Tiada ulasan: