27.5.16

Temerloh di Shah Alam

Semalam saya bangun macam biasa nak pergi kerja... tapi kenapa ntah jam pagi tu lambat bebenau bergerak... lepas dah masak bekal... masak sup telur je pun.. hikhikhik~~

sejak keje kat Shah Alam ni saya jarang make up.. selalu pakai bedak dengan lip balm... semalam tiba-tiba rasa nak make up.. alah, bukan make up apa pun.. pakai krim muka yang macam foundation tu... lepas tu pakai compact powder, blusher, eye shadow dan eye brow kaler kan sikit.. oh eye liner jugak.. masuk ofis 3 4 orang tegur.. lain nya muka... hahahaha... padahal make up biasa-biasa je...


see.. biasa je..
gambar ni edit pencahayaan..
kat ofis cahaya lampu kuning...

ngeri tengok muka sebesar talam....

Rabu hari tu tak bawak bekal.. sebab takde stok makanan dalam fridge.... jadi oficce-mate ajak lah lunch kat Temerloh.. saya memang dah lama teringin nak makan kat Temerloh ni.. tapi asyik ada hal je.. akhirnya dapat jugak pergi.. bila dah nama nya Temerloh of course menu utama Ikan Patin Masak Tempoyak kan... 


ni yang saya amik..
total RM14..

kuah dia bagi saya kurang kick sikit.. tapi ikan memang takde rasa lumpur ke apa... yang tak best nya kat sini tak banyak pilihan sayur... saya jenis kalau pergi kedai macam ni.. memang saya suka amik banyak sayur.. sebab kat rumah jarang masak sayur macam-macam.. kat kedai je lah saya makan... Temerloh ni kat Seksyen 15, Shah Alam.. waze je yer... hari Isnin tutup kalau tak silap saya... Jangan pergi hari Isnin yer...


1 ulasan:

Nabila Syifa berkata...

dapnya ikan patin tempoyakk