16.6.09

tag lagi…..wiwie bg keje uma..

1 . Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri ?


 beli buah jambu batu..RM1 je..
 

2 . Apakah bende paling penting dlm hidup kamu ?


 maruah diri dan harga diri


3 . Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu ?


 klu leh nak wat kat atas kapal besar cam titanic tu…tp…mcm x mampu je… wat kat hotel 5

 
4 . Berapa lama hubungan kamu berkekalan ?


 sblm ni 3thn..tp ngn my lurve skrg ni…dah lebih 3thn…


5 . Adakah anda sedang dilamun cinta ?


 yup…i’m in lurve….

6 . Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam ?


 Mcd shawcentrepoint


7 . Namakan buku terakhir yang kamu beli ?


majalah saji 


8 . Apakah nama penuh kamu ?


 SITI HAJAR BINTI MUHAMMAD NASIR


9 . Kamu lebih senang dengan ayah atau mak ?


 abah kot…rasenye laa..tp..same je…abah ke ibu ke..i can talk anything to them..


10 . Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya ?


sape erkk?? xtaw lerr…


11 . Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu ?

for me…


mohd normizi
safwanah
nick ereyz
hariz aizat
nurul aina suhana
nur ain
nur insyirah
nur atiqah

12 . Adakah kamu mencuci pakaian sendiri ?


 klu kat hostel ye….klu kat uma…mesin kan ade…


13 . Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi ?


 perth…australia…


14 . Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu ?


   suke senyum…  
  dah berpunye! dont disturb!
  uma die kat negeri jb…
  suke duk kat dpn dlm claz..
  mudah mesra


15 . 8 perkara yang amat saya gilai ?


 window shopping
air terjun + pantai
bekerja
driving
nset
cooking
talk + gossip (borak2)
edit pic


16 . Pelukan atau ciuman ?


 nak dua-dua tu…


17 . 8 perkataan yang sering diucapkan ?


lempang laju2 kunk!
yelah….
adoiyai~~~
senget!
sengal!
erk?
belasah gak kang nie…
ntah r!


18 . 8 buah buku yang paling baru di baca ?


 majalh saji
majalah remaja
buku resepi
majalah trend
majalah chip
surat khabar kosmo + metro
novel sehangat asmara
novel ayat2 cinta


19 . 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali ?


 aku tidak bersalah
cinta melankolia
hanya padamu
hit me baby one more time
i’m yours
cela
bintang kehidupan
sufi


20 . Mari men ' TAG ' 8 orang lain .


 zira
 nysa
 suraya
 puteri a.k.a nana
 azrin
 sape2 yg lum de tag ni n yg dtg melawat…

(aku mls nk pilih dan jgk sbb aku xrmi kwn kat blog ni lg ye…)

4 ulasan:

Mr K berkata...

suka tul main tag yea =)

the berry mary berkata...

aja..cne nk wat tag ni?hehe

Afeeqa berkata...

haha! mmg suke senyum tp kdg2 masam mencuka juga. ;p

butterfly berkata...

xde laa suke...tp..
fun je...