11.7.09

pasal life aku..

x sangka lak aku..sbb entri aku yg lepas GEMUK VS KURUS ramai tnye rahsia nak jadi diet..huhuhu..

biasa laa kan..kite org perempuan yg mude2 nie..of coz nak jd kurus anggun lagi menawan..(**cam slogan lak**)..

for kumbangkecil and shusyi..later i will update the secret..k?

so..sabar ye menunggu..huhuhu..harap maaf ye~~

sekarang nie bz seket..mcm2 benda nak kena wat..n my life in a dangerous zone..so.. i really have to do a lot of things to recover it..sem baru pun dah nak bermula..actually this coming monday claz dh start..but i still have an important things to do here..so..i will be late to comeback for the new sem..warghhpandabearemoticon…i cant imagine the stress time and also the pack time to finish up all the asgmnt..it’s really painful time..(try using english..konon2 nak maju)..

actually..otak aku ni agak berserabut coz thinking about the new sem or terus kan pengajian hingga ke puncak jaya!..tapi dengan sejujur2 hati aku…

aku nak wat P E N G A K U A N yang aku dah muak nak study! aku dah x sanggup nak hadapi effect study dlm kehidupan aku.. aku dah give up! aku xtaw pe yg perlu aku wat..nak teruskan ke x..ntah lerr..tgk laa nnt..kot2 de hidayah dari jln kebenaran..leh laa menerangi jln2 aku kembali ke kolej! hati aku btl2 sedey coz sem lepas..perasaan aku tertekan sbb sem lepas..sume nye sbb sem lepas! sem lepas adalah sem paling sengsara+memeritkan+menyedihkan pandabearemoticon yang pernah aku lalui mase study nie.. owhhh!!! what i have to do right now..can somebody help me? ntah pe laa nasib aku nie.. pe laa kesudahan study aku nie..aku pun xde jwpn yg btl2 pasti lg..juz have to think seriously n also to get a new fresh breath in my life..

klu di ikutkan..aku dh cuti lame gile tuk pk kan benda nie..tp aku wat dunno je..aku bz kan diri aku ngn keje part time aku..aku pntkan diri aku tuk bekerja..reason?? coz i dont want thinking about this.. it’s really hard to me..dunno what to write more…otak ku beku..tgn ku kaku..pandabearemoticon..

(**tetibe otak kosong dan mata dibasahi titisan jernih**)

  kate org..manusia terpilih je yg diberikan dugaan dan cabaran oleh ALLAH..


    persoalan!?? 

   adakah aku tergolong dalam golongan insan yg terpilih itu??

(sape leh tlg jwbkan??)

 

 

girlemo

 

2 ulasan:

kumbangkecil berkata...

jom bakar kolej.! >:D

butterfly berkata...

jom3...=)

tp 1st thing yg aku nak bakar kat kolej tu..
pc2 yg cabuk kat lib ngn ictlab..
byr mhl2..pc cabuk!

kte komplot jom!