20.8.09

BENGANG . . .

esok kena anta asgmnt BDM..sbb aku nak balek sok ptg..nk buka 1st day pose kat uma..aku dh siapkan keje part aku dlm asgmnt tu..yg wat aku bengang!!! ade sorang manusia nie! nama je dh tua..dh berakal..tp xde TANGGUNGJAWAB!!! die maen lari cabut balek kg..tanpa siapkan bahagian keje die dulu! sudahnya die tggalkan aku wat keje sorg2..pk die je ke nak balek? aku xde umah nk balek? pk die je sakit? aku ni sehat sgt laa…tlg laa pk kesusahan org laen jgk!

dalam beberapa minggu ni…tenet kolej skrg ni bengong! ade ke g tutup line tenet kul 12 mlm..aku ni bkn nye jenis yg wat keje siang! siang kena g claz ok..then nk rest lg..tgh mlm baru sedap wat keje..otak leh berpk dgn tenang..bdn lak ade energy..byr je mahal2..tenet mcm hampeh! sakit sgt hati nie..!!!

rase nak meletup je..!

kawaigirlfemoticonkawaigirlfemoticonkawaigirlfemoticonkawaigirlfemoticonkawaigirlfemoticonkawaigirlfemoticon

7 ulasan:

ShuSyi berkata...

jhtnya kwn dia!!!!

khaLifah feDi berkata...

isk2..ndakpa sabar ea..siapkan keje esok leh lik kg dgn tenang..

farhana afri berkata...

sabar sabar...

huhuuu

ansaree berkata...

sabar ye.. lumrah manusia nak senang, lari la..

selamat bpuasa.. :P

asna cute berkata...

Haluuuu betterfly..

wahhh memng bengong ar org tua sekor tue. Xde tolk ansur lgsung.

Nak edit gmbr sis.. amik copy paste jer ek dlm blog sis tue..
Right clikc jer..

dah edit send gmbr akk tue ke email akk yea..

Thanks butterfly.. Im really apprieciate it!!

Thank you soooo much!!

~Firsya~ berkata...

sbr taw dik,biaselah tue,kalo dok kat cmpus nie,mcm2x org n mcm2x perangai kite jumpe kan,
sbr ye

butterfly berkata...

ye kwn2 sekalian...
mmg aku tgh byk2 bersabo laa nie..
:)