21.8.09

kesedihan yg teramat..:(

ptg td..sambil siapkan asgmnt..air mate ni..bercucuran turun…mcm mati laki..(bak kate adeq aku)…hati tetibe je sayu bile terkenang yg sok dah start pose…aku sedey x dpt sahur ngn family..1st pose tuh! kena sahur kat cni sorg2..huaaaaaaaaaaa… girlemo

dr mggu lpas dh pasang niat dlm ati nk 1st sahur ngn family kat uma..ngn adeq2 aku..tp x dpt laa jwb nye..sume ni asgmnt nie punye pasal! aku dh try sungguh2 nk siapkan ari ni jgk..dr smlm aku wat..tp xleh..line tenet ni cam C***I..tension gile aku..dododogemoticon

aku fedup nk ngadap asgmnt nie..td ptg aku nangis pas adeq aku call..tnye blek ke x ari nie..letak je fon..terus meleleh air mate nie..aku lak mmg jenis cengeng..lagi laa..mcm ujan turun..basah lencun baju ngn bantal aku nie..sambil menaip nie pun still menangiskaraemoticon..owhh…mata aku dh bengkak..hopefully, sok leh balek dgn aman dan tenang..

td lepas puas nangis senja td..kuar beranda jap..amek angin…dan aku lihat pemandangan senja ari nie..amat lah indahnye di pandangan mata aku..

well..korang..selamat berpuasa yea! selamat bertarawih tuk mlm nie..mlm pertama..

 

DSC04960

girlemo

8 ulasan:

kecikcomei berkata...

ha'ah..laa butterfly syg..nasib baik laa anak buah tu x kne rasuk..bahaya juga kes2 cenggini.. xsangka yg kanak2 bleh nampak makhluk2 ni.. mcm gerun je dengar nye..

––––•(-•.cik.•-)•–––– berkata...

halah2.
lex sudeh..
epy fasting.
(:

IxoR@ berkata...

sayang, janganlah terlalu sedih...

masih ada kesempatan utk bersama keluarga biarpun bukan pada hari yg pertama...

masih ada perjuangan yg belum selesai bukan...? moga sukses....

:D

Selamat berpuasa ye....

minTanG_teLip2 berkata...

uwAaA~. .namoO cedeh2. . .ite An Ade. .eheP~

khaLifah feDi berkata...

ala x siap ag upernye..

isk2 sabar ea..

Riffir Feerah berkata...

ala ,, xpela kak..
jgn sdih2 ya !!..
nt rama2 dh xchantek kn, hehe..


=)

ellenyna berkata...

sabar2.
ujian di waktu ramadhan tu.

"Ueki" berkata...

owh2 posa x leh nangis2
kunk batal posa

hehehe