28.10.09

sudah berkurang bebanan aku!

fuh! finally..everything settle..tapi not everything..almost..apa yang aku maksud kan? apa lagi…assigment yang bertimbun mcm gunung everest tuh lah..tapi kini dah jadi mcm bukit je..separa bukit..huhuhu..tapi tu pun dah sesak nafas ni wei..mata bersembam-sembam dah taw!

tadi pagi, aku ade “VIVA”…you all tau x apa ke amende tuh? aku x tau lah apa full sentences tuk word tuh.. tapi biar aku explain serba sedikit lah yea..ceh..ceh..ceh..mule nak mengarut skang dah nie..

VIVA tu mcm nie…korang pegi jumpe lecture personal.. then wat adab-adab mcm nak g mintak keje..mcm nak g interview lah gitu..pakaian mesti kemas dan jugak formal ok! pastu tunggu soalan-soalan cepumas dari lecture tuh…soalan tentang subjek yang die ajar lah kan..apa-apa soalan pun leh kuar dati mulut die..biasanya kena jwb mcm oral..tapi td tuh..MR.Bala, my lecture suh jwb mcm esei..

dan yang penting nak cite kan..aku x study langsung semalam..coz, mmg xsempat nak study..assigment melambak kan..nak siapkan..siap sume dlm kul 6.30 pagi..aku take rest jap..tido sampai kul 8..pastu mula lah..terhegeh-hegeh belek notes..tapi x masuk pun..tau je lah kan..mcm mana keadaan orang yg x cukup tido ni..tapi..great! i can answer the question..huhuhuhu..tarak percaye punye..~~

ni pic tadi mase siap3 nak g VIVA..ala-ala pekerja ofis aku pakai..ehemm-ehemmm..maklumlah..praktis kan…x lama lagi nak abis blaja..huahauahuahua…poyo sudehh..

daku

comei kan aku??

jwb lah yaa..(paksa ni)

[xnampaklah plak eyeshadow aku pakai]

aku ngah wat satu projek ni wei..nnt kalau menjadik..aku kasi update kat cni ok..apa die?? rahsiaa…tungggguuuu~~~~~~~~~

10 ulasan:

asna cute berkata...

wahhhh calon2 yg bkal dinterview nie hehehe ;)

fatimah arr berkata...

viva..??
tau2..
ayah sy slalu ade viva..

♥ayudeadwish♥ berkata...

setau aku VIVA tu kete..
tapi law aku marah aku pon sebut VIVA sbb camni
VIVA terbalikkan VAVI = BABI
hahahaa~~
kan sopan cikit sebut VIVA tuh
jgn marah~~

shazika berkata...

comei kamu

*terpaksa* :p

minTanG_teLip2 berkata...

AaieE!. . ConOk tuL duk pOsim2 Uh .. xAjk ite pom!

butterfly berkata...

asnacute: yup2..bakal3 calon lah..hihihi:)

fatimah arr:hhehehe..tu panggil VIVA..tp nie panggil cam ni.."VAIVA"..

♥ayudeadwish♥: waa..sopannye bunyi..hehehehe:)

shazika: hehehe..thx yaa..

minTanG_teLip2: ala..lupe nak kasitaw laa..

dee love eiffel berkata...

yarh yarh ;)

cinta lea ixora berkata...

owh.. dh viva ek? huhu...
kamu mmg cantek ;)

butterfly berkata...

dee love eiffel : yes!:)

cinta lea ixora: dh cik ixora..yea ke?? waa..tersgt kembang nie..huhuhuhu:)

niesz berkata...

caya la kamo!!hihi..cute lagik!