26.10.09

bila aku dah stress.

kalau korang stress kan. apa yang korang buat? lagi-lagi bila stress bercampur dengan tension?

kalau aku kan. aku akan buat something yang aku rasa orang lain akan ckp aku gila.huhuhuhu..

aku suka memasak bila aku dah stress. aku suka masak benda yang aku tak pernah masak. bila dah penat buat assigment. aku akan amik buku masakan atau majalah-majalah masakan yang aku simpan. mulalah aku membelek sana, membelek sini. mulalah nak gatal-gatal tangan pegi godek-godek barang kat dapur tuh. apa yang ada. apa yang tak de. aku akan cari resepi yang mesti cukup bahan. kalau tak, pandai-pandai aku lah nak adjust sana sini. janji aku dapat memasak time stress tuh.

note : sebenarnya, nak kasi tahu. aku tengah stress sekarang nie. dari pagi sampai sekarang tak berhenti-henti buat assigment yang gila melambak ni. tolong lah aku. aku dah mula nak amik majalah masakan ni. kang assigment tak siap. tapi makanan yang siap terhidang.

9 ulasan:

zety berkata...

jangan la stress buat kerja nnt 1 hapak pun xsiap.take time my dear ok?
tapi i pn kadang2 kene force my self untuk study

good luck;)

butterfly berkata...

thx dear..
:)

asna cute berkata...

haaa dh masak tue meh ar bg asna rasa. Biar asna jd tukg rasa hehehe =))

Jgn tension2 yg~ kejap jer tue.. nti2 relax ar tue yea ;)

cik syazni berkata...

wah bagusnye mase stress masak! hehe..kalu aku, stress tido je..ahaks!

sue_pinky berkata...

kite kalo stress kite akn bt keje yg memenatkan
smpai bdn letih n tdo
pas tdo confirm mood dh ok..
huhuhuhu..
btw slm singgah..

MissXyanne berkata...

masak?
wow!
nice jugak.
i bile stress pegi window shopping!
lalala

HonEyBuNNy berkata...

waaa...beshnya..asal stress masak eh....dpt jgk mkn2 kn..ihih.ila lau stress tido or g jalan2 la or shopping...

minTanG_teLip2 berkata...

Lau ite.. ite kaYuh becikaL LajUk2 .. . pAstUh g cepAk2 dendEm

butterfly berkata...

asna cute: hehehe..meh lah cni asna..

sue_pinky : tp xleh tido..asement melambak lg..sue..i xleh nk g ur blog..

MissXyanne : mne boleh..window shopping..kang tershopping..

cik syazni: tido yea..hehehe:)

HonEyBuNNy:lau de dwet leh lah jgk shopping..

minTanG_teLip2 : hehehe:) leh yea guna cam tuh..