2.11.09

5 siti in de house

sis

dari kiri : adeq, sarah, hawa, fatimah

siti sahira : siti maisarah : siti hawa : siti fatimah

ini adeq3 sy yg suke buat bising..buat sepah..sy rapat ngn semua kecuali fatimah..xleh langsung nk ngam ngn dia..rase nak lempang2 je die..hahahahaha..selalu gdh ngn dia..dan winner of coz lah kakak dia..diaorg manja dgn hawa..sebab hawa tak garang..tapi sekali die naik angin..runtuh uma d buatnya..persamaan mereka berempat yang tiada pada kakak dia yyg sulung ni..lesung pipit..yaa..mereka semua ade..dalam lak tu..sy je takde..

paling rapat ngan sarah..orang kate muka kami serupa..cuma saya berkulit cerah..die agak gelap..mata dia hitam..mata sy coklat..persamaan kami..cengeng..gila kamera..cepat merajuk..style senyuman yg same…die agak mengada3 berbanding adeq yg bongsu…tp yang pasti die tinggi dr kakak die yg sulung ini..

sara

same ke? ntah..tak tahu laa pe yg same..

antara adeq beradeq sy..yang paling byk pic ialah sarah dan hawa..yg fatimah sy langsung xde pic die..mcm apa je..anti sikit..kijam kan? ala..lgpun die x gile kamera mcm yg lain..[ayat cover]

org selalu ckp..senangnya ade rmi anak perempuan..tp org tak tahu mcm mane sshnya nak jaga kami berlima yang bermcm ragam..ala..sng cite..sume pmls..bile kne mrh..baru wat keje..tapi yang pasti kini..setelah semuanya ade skill memasak yang diterapkan dari umur 10thn lg..dapur kat umah dah jadi mcm medan peperangan bila tiba cuti..masing3 nak masuk dapur..last3 ibu yg kena mengalah..sebb kena halau dengan anak3..bab masak semua laju..tapi bab mengemas dgn membasuh baju..semua lari..dah kne tengking..baru buat..

7 ulasan:

♥ayudeadwish♥ berkata...

gile pemalas korang sumer~~
cian mk ko..
law ko tak nak mak ko, ko kasik aku la~~
aku nak mak ko

Siti Fatimah Nabihah berkata...

wah... byk pompuan
eh2.. nama ct ctfatima..
tp jagn la anti dgn saya.. hahaha

butterfly berkata...

♥ayudeadwish♥: eh..mne leh kasi3 mak kat org laen...
xleh3...

Siti Fatimah Nabihah: sume girl lah yunk..hehehe..anti kat die jerk..hahahaha..kejam tul i nie..

fatimah arr berkata...

hahaha..
same with me 5 girls, but 1 boy..
huhu..
wuuuu..*bersyukur sbb my sis xanti sama sy*

Cik Cookie berkata...

siti kusayang...

butterfly berkata...

fatimah arr: hahaha..de gak boy ye..kami xde..

Cik Cookie : malu lah panggil gitu..*awww*

fatimah arr berkata...

tulah..alhamdulilah la..
tp die last..huhu..risau jek..kot jd ala2 sutun gtuh..naya..