1.11.09

demam selalu menemani aku

bila dah sebulan tak balik rumah..aku pasti demam..demam rindukan rumah kot? entah..aku pun tak tau..bukan je demam..tapi mcm3 penyakit jugak dtg..

dari kecik sampai besar..bila nak exam..aku mesti demam..entah apa pasal aku pun tak tahu..tadi ibu call..die tahu aku demam terus tanya aku..bila nak exam? baguskan ibu aku..

bila aku ada banyak keje..dan jugak ada hal yang berlaku..pasti demam menemui aku juga..kenapa yea begitu?

aku tak suka demam3 begini..nanti kawan3 aku cakap aku ni saja mintak simpati..sedangkan aku tak berniat pun begitu…

8 ulasan:

merahitujambu berkata...

cianyee demam..jgn lupa mkn ubat ok..

Siti Fatimah Nabihah berkata...

huhu.. take care erk

ansaree berkata...

naluri keibuan 2.. cian nye.. makan ubat.. don stres2 okeh.. get well soon!

fatimah arr berkata...

agak teruk ye kwn2 anda berkata sebegitu..

Cik Cookie berkata...

buat blood test syg.

cik syazni berkata...

samelah akak pon, mesti demam & xlarat bile dah dekat2 exam..hehe

butterfly berkata...

merahitujambu : ok!
Siti Fatimah Nabihah: thx:)
ansaree :yup3..insya'allah,..
fatimah arr:biasalah mulut manusia kan?
Cik Cookie: tuk apa CC wat blood test tu?
cik syazni:mcm ngade2 kan? hehe:)

Framestone berkata...

demam terkejut nk exam n nk wat koje kot...elok2 berjumpe dgn doktor....

www.broframestone.com