23.11.09

mengidam cincin

untitled

pic : website TOMEI 

lawa x? lawa kan..mata aku berkilau-kilau tgk cincin nie..cantek sgt bagi aku..ari tu pegi mid ngn mylurve..tgk TOMEI de wat promotion..aku tgk je banner tu dr atas..then.. balik klang..aku tgk TOMEI wat promotion gak..aku pun gatai kaki lah melangkah ke situ..waaa..berputar mata aku tgk cincin3 tu..lawooo….sejak dua tiga hari ni lak..customer aku bwk paper beg dr TOMEI..lagilah aku memasang angan3..hikhikhik..

DSC06924

tgk lah tu jari aku yg comei....jari ku ini mulus tanpa cincin..klu pakai kt jari aku ni..gerenti lawoo kan..aku dh ngidam lah nk pakai cincin tu..help me..sape3 baik hati..sila belikan aku sebentuk..gerenti aku syg sampai mati..muahahahahaha…

12 ulasan:

..::..ein..::.. berkata...

wahahaha...lawa nye set dia...nak juga...hehe...suh la ur lurve masuk meminang cepat2...kih3...tp lalu kat mcD kamu..tp x singgah pun...hahaha

ellenyna berkata...

haha, me too teringin pakai. tp rasanye, kene bertunang dulu la baru dapat pakai. HAHA

Fiq berkata...

mintak jer kat si dia. klu dia bantah, kapak kan aje jari die.. bior die rasa... Muahahaha (gelak jahat)=D

asna cute berkata...

mintak la cik abe itu belikan hehehe ;)~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

aku cuma mampu nak belikan ko cincin plastik je
yang TOMEI tu lom mampu lae la
kekekeee~~
aku pon pakai silver je lor~

Cik Cookie berkata...

cincin silver murah
lalalallala

shidah berkata...

cpt2 la betunang..
cpt leh pakai cincin idaman..
hehehe

Siti Fatimah Nabihah berkata...

uih.. cumel cincin tuh.. hehe.. xpa2. kang nanti da la tuh org bagi..hehe

butterfly berkata...

..::..ein..::..
klu suh mylurve masuk minang awal3 pun..lum tentu dpt cincin nie..muahahaha..asal tak singgah? tegur sape ngn i yg hot ni..[ayat perasan!]

ellenyna
ala..takkan bertunang baru leh dpt??

Siti Fatimah Nabihah
sape je yg nk bg kat i?

asna cute
xdpt lerr lau suh die belikan..tggu die keje lah gamaknya...

Cik Cookie
CC, kulit i xleh pakai silver laa...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
plastik? budak3 pun xmau taw!

shidah
kena bertunang dulu ke??

Fiq
gile kau nak suh aku kapakkan jari die..haishh...kejam sungguh idea kau ni..

HonEyBuNNy berkata...

alahaiiiii...suwittnya...sabar eh...nti cik abg bg la tuh..hiihi

butterfly berkata...

klu die bg laa...
huhuhu=]

fatimah arr berkata...

tomei la cincin uh..haha..