25.11.09

bile dah akhir bulan.

korang yang bekerja pasti menghitung hari untuk dapat gajikan? macam aku..hahaha..Milk Bottle emoticonke aku sorang je macam tu? ala..student pun same gak..menghitung hari untuk dapat elaun kan? bile lah elaun tu nak masuk..maklumlah..poket dah kosong..purse @ wallet dah tipis..penuh syiling jerk..takpun penuh dengan wang kertas bernilai RM1..tapi kire ok lah tu..ade jugak ringgit2 tuh..dari yang tak de..

aku dapat gaji maybe sabtu atau isnin..duit mara lak..aku rase sabtu kuar..kalau tak..isnin jugak lerr yang kuar..jadik kaya kejap..kaya awal bulan..biasalah..

jap3..nak jampi serapah supaya mara kuar awal seket..

mara..owhh..mara..ku seru namamu..kuarkanlah duit aku cepat-cepat..aku syg padamu!

muahahahahaha=pCute Rabbit emoticon

bile dah akhir bulan nie..memang ramai orang akan terdesak dan ramai akan melakukan puasa sunat..pastu cakap..aku diet ok! hahahaha..Liva Panda emoticonpadahal nak cover takde duit..time ni lah g korek3 tabung yg korang ade wat simpan tak berapa sen tuh kan? biskut kering jadi menu utama disamping megi segera..sedap dan lazat bukan?

apa pun..aku nak kasi peringatan kat diri aku..

simpan duit untuk masa depan..jangan boros walaupun year end sale berlangsung!

tolong aku kwn3..

7 ulasan:

niesz berkata...

hihi..lpas ni ley r bg niesz wit raye ek lpas dpt gaji nnti..ehe..

HonEyBuNNy berkata...

ngeh3.....ley ke tahan godaan Y.E.S...hhehehheh..

Siti Fatimah Nabihah berkata...

wa.. kaya sat! leh blanja nih! hehe.. tul2,jgn boros tau sis.. hoho.. xpon belnja ct jer.. haha

asna cute berkata...

OooO ooooO oooooo OOO oOoOo

sila shopping bersama asnaaaaaa~~~mariii mariiiii sinieeeeee

Jampi jugak tue hahaha pakai pukau~ =D hahaa

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

tade2~
aritu ko kata nak blanje aku makan sate kajang pastu Mcd
wakakakaaaa~
adekan?
alaaaa
adela~~
dalam mimpi aku minggu lepas~~!
haa~!!!
kne tuntut gak ni tau

miEz haNeM berkata...

bila da akhir bulan:)
kira jari tgn dan jari kaki..
masih algi tak cukup duit:)
huhu:)

cik EPAL berkata...

jimat cermat amalan mulia ;)