1.12.09

hari malang aku dalam komuter!

tadi siang aku pegi damansara..untuk apa.?? esok baru aku bagitahu ok! entry ni utk ktmb..aku bengang betul..tadi siang..train delay sampai dua kali..i repeat..TWICE! huh! kt klang ni..kalau di delay trip komuter tu..confirm3 ramai orang tahu tak..aku mmg dalam hati dah mencarut sakan taw..tapi muka still cool..siap senyum sokmo kat orang yang lalu lalang..

DSC07076 mereka3 ni dah resah gelisah tggu train..

DSC07078

bile train sampai..nk je aku pancitkan tayar die..tapi die tak pakai tayar yg de angin tuh!

banyak kali aku kena mcm ni..train delay byk kali..tahu tak..nnt ramai org..tak tepati masa langsung..nak je aku g wat aduan kat ktmb.. pakat3 ngn orang lain jugak..biar diaorg paham sikit..

tadi ptg..aku naik komuter..waaa…sesak gile lah..ramai bangat manusianya..pastu..berebut3 lerr kan..aku paling menyampah komuter pintu satu..korang tahu tak yg mane? yang pintunya satu gerabak ade dua je..satu pangkal..satu ujung..mmg menyampah tahap gaban dgn train mcm ni..

yang paling aku bengang lah kan! tadi tu..tgh bersesak3..ade amik kesempatan..mmg bangsat! B**I..Bangang! die raba belakang aku..geram btl aku..tahu lah tgh ramai org kan..kang klu aku menjerit kat situ..org ckp aku perasan lak..yelah..sebab tgh sesak3 mcm tuh kan..ckp de org raba..tapi..aku tahu lah die mmg sengaja raba aku! sbb dulu mase sekolah menengah aku pernah kena raba..

aku mmg sakit hati! mmg maki hamun org tuh..tapi tadi aku tak sempat toleh nk tgk muka org tuh..sbb mmg aku tak boleh nak bergerak…berhimpit-himpit mcm sardin dlm tin tuh!

aku sumpah lelaki tuh mati cepat!

5 ulasan:

asna cute berkata...

hoit S*** punye jantan. butterfly, lain kali kaki tue angkat tue sepak ke belakang klu nak selamat. cara tue jer kita boley buat time sesak2 dlm train.

asna nk selamat selalu pki kasut kayu + yg tumit tajam. + sekrg asna xnaik tren dh pagi2. petg jer tue pun tgu train kosong sikit lalu. bru naik. klu x jgn harap nk naik.

ingat! angkat kaki & sepak kebelakang..

asna cute berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
butterfly berkata...

asna cute : time kaseh asna bagitahu cara3 menyelamatkan diri dlm keadaan sesak...

niesz berkata...

cam kenal la..kat train klang ek..hihi..sory ek if silap..
emm..sabar je la..niesz pling xsuke tggu train..lg2 if delay..rase nk sepak2 je train tu..

ni lagi yg raba2..lain kali maki je dorg tu..gatal sungguh!

sayang berkata...

ktm memang .. haritu ktorang 1 fam nak pegy kl delay da nak dekat 1 jam ! grrr

lepastu saye n kawan2 nak pegy sunwaay pun delay . ape la ktm