30.11.09

hari minggu aku..

kelmarin, aku g tgk movie senario..dgn adeq aku..sarah..sibuk je ngajak aku g tgk movie tuh..aku mmg xde feel pon nk tgk movie tuh.layankan je laa..sebabnya dah terlampau bosan kat uma ni..

DSC06980

kecik2 lagi dah pandai nak tgk wayang..aku dulu lepas PMR baru tgk wyg taw..bdk2 skrg ni advanced terlebih!

pastu semalam..aku g hangout dgn membe aku..mimah! lame x jumpe die..windu woo~~ g jejln dari sogo ke jln tar ke time square..gile cuci mata lah semlm..beshh taw.. mimah ni bff aku mase skolah menengah kat teknik dulu..now die dh bekerja..

DSC07036

comei kan kami??

pastu mase g ts semalam..maklumlah..kan year end sales tgh berlangsung..wahh..mate aku..rambang gile..sume aku nak beli..tp aku beli shawls je..huhuhu…

 

DSC07024

 

mase kat ts tu..g wat treatment ni..fish spa..

sape penah wat..geli..hee~~

 

 

 

pastu hari ni..hari membosankan bg aku..duk je kat uma..benci3..bosan gilak! nak tido tak leh..ngee~~

owhh yea..nak bagi taw..sape3 ade jcard..3hb ngn 4hb ni..ade jcard day kat jusco bkt tggi..mari3 kite menghabiskan duit kite bersame3..

8 ulasan:

asna cute berkata...

huit huit nak join jugakkk!~ jum jum abiskan duit shopping hehehe~

cheqna berkata...

best tak citer tu???

~Firsya~ berkata...

waaaa,jalan sokmo ye dik...cute kalo kamoo pkai selendang tue,nmpk kemas...

butterfly berkata...

cheqna..
xbesh langsung!

asna cute..
jum..jum..bersama-sama menghabiskan dwet..

~firsya~..
hehe..nmpk kemas mule3 je kak..pastu...huahuahua..xsanggup nengok..

HonEyBuNNy berkata...

waaa...beshnya g jalan2.....ila pnh wat fish tu selalu wat...besh2...ihihi

fatimah arr berkata...

klu kt cni ade jcard day, org parking sampai 10-15km jauh dr jusco~! ramai gilaks!

ellenyna berkata...

ala, xde jcard. -__-

butterfly berkata...

HonEyBuNNy : lau cam tuh.. lawa lah kaki kamoo...=]

fatimah arr : taw xpe..tu lum lagi part nak beratur kat kaunter..adoss...

ellenyna : buat lah dear..baru 12inggt..