27.12.09

sengal kan?

esok ramai yang kena amik supplement exam..aku boleh ngok ngek..sebab tak g office school tuk tnye date aku amik supplement exam tuh..hadoiii…amik ko! rmi yg aku tanya esok pagi..dah lah aku langsung tak study lagi..its calculation k! n i hate it..but i have to face it..arghhhhh!! rase nak menjerit..lepaskan beban..owhh yea…supplement exam aku de kan ckp kat korang..i’m juz cant wait for my supplement examination..ala..cite 2bln lepas kat cni lah..lupe ye..huhuhuu…~~~~~
3hari cuti ni aku duk sedap mengemas uma..bce notes2 sem ni..tuk wat asgmnt..bce briefing assigment..tapi buatnye tak pun..huh! pemalas btl kan?? tapi bkn malas..aku tak paham soalan laa..ingat esok dlm claz baru nak tanya kwn3..cuti ni gak..aku g mengedit blog nie..haiyooo..sengal kan??

4 ulasan:

niesz berkata...

huhu..xpe..try ur best k..bc doa bnyk2..insyaALLAH..

ibu emy efy eqy berkata...

jgn tension2 sangat.
cool ye adik.

insyaALLAH, jika kita dah usaha ALLAH pasti membantu kita...

asna cute berkata...

hohohoho =O syok yea dia bercuti sakan x wat keje ek.. babab sikit meh~

aNiSa hANg tUaH berkata...

hepy nya