18.1.10

surat kepada pengurusan komuter

kepada pihak pengurusan komuter berhad..

         tolonglah mematuhi jadual perjalanan yang telah ditetapkan..makin lama di tunda atau perjalanan dibatalkan..makin ramai orang yang menunggudengan penuh kesabaran.. kalau dah ramai orang apa salahnya tambahkan lagi satu perjalanan yang berderet..ni, selepas lama menunggu perjalanan yang dibatalkan..ramai tak dapat naik komuter itu..orang dah sesak macam sardin dlm komuter tu..silalah paham keadaan kami sebagai penumpang yang setia..

saya memerintahkan mencadangkan pengurusan dapat mencari penyelesaian terhadap perkara yang dah terlalu lama menjadi masalah dan beban kepada pengguna..

sekian, terima kaseh.

pengguna setia komuter.

 

**dalam hati ni banyak nak kena luahkan..tp..next time aku tulis lg..

**meh korang bagitahu jugak kot2 kalau korang de tak puas ati mcm aku ni..

6 ulasan:

BULLET berkata...

biase la tu..komuter dari dulu pun camtu...sebenarnye rakyat Malaysia ni nyer pemikiran nak kene ubah sebab selagi orang2 Malaysia xberubah, selagi tula segale sistem2 dan teknologi yang canggih2 hanye tinggal perhiasan je...Bullet bukan nak kondem orang Malaysia tapi kebenaran menjadi orang Malaysia amat pahit untuk melihat orang2 yang xlayak bekerja tetapi tetap bekerja dengan niat semate2 untuk mendapat gaji dan bukannye nak meningkatkan taraf diri sendir ke satu tahap yang boleh dibanggakan dan membanggakan...dalam kes komuter ni, bukan setakat tertunda tetapi kat screen tulis pegi seremban tapi yang datang pegi tempat lain...kene tunggu lagi...ini pun samela dengan rapidkl...so, better la rakyat malaysia ni xkerja dan bagi je kerje2 kite kat robot2 je yang buat...

Sharinginfoz berkata...

memang betul kena improve service tu.....

Jom Buku Smart Reader

Fly to ASEAN.. Free????

Fiq berkata...

itu la. teringin plak rasanya utk melihat bullet train kat M'sia. tp klu dh komuter pun urusan kacau bila, apa lagi klu nak urusan sesuatu yb jauh lebih canggih cam bullet train tu...

@ku d! sin!e berkata...

rsenyer kan ko mcm kne beli
kete jer..
hahaha
x yah nek komuter ag..

maisyara pot! pot! berkata...

da lame ta naik komuter.. sejak dok bangi, jarang naik! da 3tahun kowt ta naik.. ngeeee~~~

but, my sis in law kate komuter da mereng.. kadang2 dye takowt na naik komuter.. nape yea???

butterfly berkata...

BULLET
alamak bullet...pjgnya komen hang bg tuh..:)

Sharinginfoz
yup! rakyat didahuluka..pencapaian di utamakan!!

Fiq
toksahlah hang berharap...

@ku d! sin!e
tak cukup dwet lg r..mahu support aku x aina??

maisyara pot! pot!
waa..lamanye mai xnaik..tp memang komuter kekdg tu mereng..penumpang yang mereng duk raba-raba pon rmi!