10.2.10

nuffnang bikin panas!

panas je mata aku ni..geram ni taw! ni yang nak marah nie..aku nak bagi tahu satu kampung blogspot ni..TIADA NUFFNANG DI SINI..haish..kepelikan teramatlah aku..buta ke..rabun ke? tetibe nak shout kat chatbox.."nuff tido?".."tembak nuffnag"..mane nuff yang ko tembak..meh bagitahu aku..

mood : geram + pelik..


tak dapat melawat rumah kalian beberapa hari ini..kerana "berukband" dipinjam..
nanti aku pegi jejak ye umah korang!


[menaip entry sambil dengar abah berdengkur..bising!]

15 ulasan:

-afiera- berkata...

ahah .
ye .
ira pown xde cik nuff gak (;

Ery Farieha berkata...

hehhh
dorg men singgah je tu
x tgk btol2
iskkk

wan fahmi berkata...

takpe..bykkan bersabar..hak ira nk join nuffnang atau tidak dan mereka itu tersalah rumah..maafkan mereka..cool bebeh..

rathiqah azmira rosli berkata...

sabar sis

iman adalah mutiara

haha tetiba

Uruchimaru @ kf berkata...

hahaha saperlah mahkluk yg buat ko mrh ni? ape2 c00l ea1

Sharinginfoz berkata...

yalah itu menipu sangat le tu.. masuk kat blog orang cakap click nuff kan... hmmm konon2 cara untuk menarik org masuk blog dia le tu. apa-apa pun, jangan marah... bosan2 singgah le..

Siapa Nak Promo Blog???

Jom Beriani Insaf

Apasal Perlu Iklan????

zella berkata...

aah...smlm nuff kejap ade kejap xde..
geram btul...
igt kite sorang je yg perasan...

arekymz membuyau berkata...

hahaha..
dye nak tembak ko la tuh..
kih2..
klaka laa..
pakai taram je bebudak tuh..

asna cute berkata...

hahahhaah.. sapa yg click2 tue?

Nadya ©™ berkata...

HAHAHA..mengong betul..
NI la blogger yang mengejar duit semata²..

butterfly berkata...

-afiera- : same lah kite...

Ery Farieha : tu nak suh kite clik die punye pulak lah tu..

wan fahmi: ni untuk peringatan je..chill!!

zella: hahaha..nasib kite serupa..

arekymz membuyau : taw xpe..men hentam jerk..

asna cute : xtaw lah sy cik senah..

adya ©™ : i leh tlg diaorg clik..tp..tak pyh lah nak bikin gempak je, ckp nuff i tido..tang mana tido pun xtaw ler..

jan berkata...

ni kes mesti maen tulis je...xtgk2...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ berkata...

If there was a single day I could live... a single breath I could take
I'd trade all the others away~

thanks bg semangat kat aku n still support blog aku~
maceh sgt2~

maisyara Pot! Pot! berkata...

dowg giler dgn nuff.. pelik jep.. :D

noor afzan berkata...

lenkali check la dulu kan..
ahak2