18.3.10

gambar panas dan hangat!

DSC08323

mulakan hari anda dengan senyuman..baru ceriakan? hari ni mood aku ceria je waktu pagi..kang petang tak tahulah ceria lagi ke tak..tapikan..aku memang tak pandai senyum..serius..aku tengok pic aku yang senyum..buruk…ada tips tak nak bagi nampak senyuman menawan?

 

hari ni mood bergambar aku datang..dah lama tak snap pic banyak-banyak..pagi tadi bangun awal..jadi rajinlah melilit shawl..huhuhu..tak lama pun..dalam 5minit je..selalu punyelah lama aku lilit..dekat 10 minit baru siap..tu pon tak puas hati jugak..nampak serabutlah..tak kemaslah.. biasalah..perempuankan..ala..lelaki pun ada jugak yg bersiap lambat..

 

 

 

ni konon-konon terlebih fokus pada lecturer kat depan tu..

 

 

 

 

 

DSC08321

 

  1. kawan-kawan aku je yang fokus lebih..tengok tuh..masing-masing khusyuk dengar lecture..

 

 

 

DSC08318

motif pic ni..nak tunjuk cincin couple yang baru…ada ukir nama lagi taw..

sekian..sampai disini sahaja pameran bergambar aku..kang korang tengok banyak-banyak muntah hijau kang..mylurve dah dapat kerja..hari ni hari pertama dia..hopefully semuanya berjalan lancar..doakan untuk dia ye?

16 ulasan:

fatimah arr berkata...

nampak cun la pada hari ini..
hohoi~

asna cute berkata...

wooooo mmg hangatttt!

bibir tue cun bebenor liptiks merah nyalo hehehe ;)

last sem dh kn~ kjap jer kan.. bestnya~~~

mOhd irWAn berkata...

pergh...xpanas pon......sejuk je mata memandang.....

MrS ShaHriL berkata...

kelas pe yg best sgt tu???hehehheh

butterfly berkata...

fatimah arr : cun ke?? heee~~ tq..tq..

asna cute : cun kan? muahahahhaha...mne de merah bebenor cik asna..tu sbb editing jerk..last sem mmg sonot..tp stress huh..x t'kata..

mOhd irWAn : ala..tak hangat ke??

diba : class research project with mr. james..:)

Lelaki Ini berkata...

aaa..panas panas!!~

butterfly berkata...

hehehhe..panas ke??? g mandi r..

♠ayuzdeathwish♠ berkata...

aku dah folo

karyaconcepts berkata...

aduh aiiii! belajar betol2! jgn main2! sempat lagi tuuuu... isk isk isk

butterfly berkata...

abg hairul : mane de main2...tangkap gmbr je...blaja betul2 lah ni..eheee;p

mOhd irWAn berkata...

tak ponn...aku hampir pengsan tengok gamba manis mu...(jangan marah e pemilik beliau)

butterfly berkata...

muahahhahahhaha....terperasan cun jap ni...ehee....:)

ahmad berkata...

wiwit....ada cincin yang ada nama...hehehe

butterfly berkata...

hehehhehe...ala..beli yg murah je...:)

HonEyBuNNy berkata...

wahhh...comeinya....n cntk cincin tu...;-)

Tanpa Nama berkata...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.